ƏSas Siyasət Hillari Klinton Əsas Mətbuatdan Pulsuz Press-relizlər almağa davam edir

Hillari Klinton Əsas Mətbuatdan Pulsuz Press-relizlər almağa davam edir

Hansı Film GörməK Üçün?

Hillari Klinton.Justin Sullivan / Getty Images

Kütləvi medianın dəstəklədiyi Klinton tərəfdarı olan ictimaiyyətlə əlaqələr səyləri, Donald Trampa müqavimət göstərmək cəhdlərini zəiflədir və Demokrat Partiyanın itkilərini geri qaytarmaq qabiliyyətinə mane olur. Tramp və Respublikaçılara Klintonlara Demokratik Partiyanın sözçüsü kimi yanaşmaqdan başqa heç bir şey kömək etmir, lakin bu, əsas medianın Hillari Klintonun hər ictimai görünüşü və ya tweetinə dair tənqidi reportajlarında imkan yaradır. Chelsea və Bill Clinton da bənzər məşhurlara bənzər bir yer alır.

5 iyulda Hillari Klinton tvit yazdı geri GOP-da Obamacare-nin qüsurlu olduğunu qəbul etdiyinə diqqət çəkdi. Daxil olmaqla bir neçə xəbər agentliyi New York Daily News , Balaca, Huffington Post , Xəbər həftəsiBusiness Insider tweet mübadiləsini örtdü, buna epik tweet . Bu cür Klinton tərəfdarı hesabat, hələ də bir sıra əsas media qurumları tərəfindən geniş yayılmışdır. Bununla, Klintonun itkisini bəhanə edərək markasını bərpa edirlər və Demokrat Partiyanın islahatlardan yayınması üçün işi yenidən qururlar. Son on ildə partiyanın quruluşu onun prezident olmasından asılı idi və partiyanın rəhbərliyi və mediadakı müttəfiqləri bu strategiyanı dəyişdirmək niyyətində deyillər.

2 iyulda Hillari Klinton qatıldı Broadway şousu. Donald Trump-a itirdikdən sonra şoularda etdiyi digər çıxışlar kimi Gün batımı Bulvarı , YoldaBənövşəyi Rəng , tamaşaçılar ona ayaqda alqışladılar. Kampaniyası zamanı bu şəkildə qəbul edilməməsi diqqət çəkir. Bir neçə mitinqinə zəif qatıldı və daha çox zəngin donorlar və məşhurlarla təmtəraqlı qapalı bağış seçmələrini seçdi. Bu pul toplama tədbirləri xaricində Hillari Klinton məşhur bir gənc qaradərili qadından müqavimətlə qarşılandı etiraz etdi 1990-cı illərin süper yırtıcı ifadəsini istifadə etməsini soruşan 500 lirəlik bir boşqab bağçası etirazlar George Clooney’in pul toplaması xaricində və ağ səs-küy müxbirlərin çıxışını dinləməsini qadağan etmək üçün Koloradodakı bir bağış toplantısından qovulur. Broadway şoularında, onu yüksək orta təbəqə hərarətlə qarşılayır və əsas media, Klinton tərəfdarı olan mətbuata təsirli şəkildə yayımlayır.

Huffington Post bildirildi , Hillari Klinton tamaşaçı qarşısına çıxdıqca Teatr fındıq alır. Xəbər həftəsi bildirildi , Hillary Clinton hələ də NYC teatrında populyar səs alır ... Təpə video yerləşdirdi tamaşaçı alqışlayır. Salam Giggles və Uproxx da bildirildi Tənqidi olmayan press-reliz kimi məqalələrdə görünüşü. The Washington Post bildirildi münasibətilə və onun anket sayının Trump-dan daha yaxşı olacağını təxmin etdi. The Post seçkidən sonra Klintonun populyarlığının azaldığını qeyd etdi.

Clintons’un həm sağda həm də solda populyar olmamasına baxmayaraq, əsas media və varlı elitalar həvəslə keçmiş birinci ailənin imicini bərpa etmək üçün atladılar. 3 iyul Atlantik bir nəşr müsahibə Girls Who Code CEO və qurucusu Reshma Saujani ilə birlikdə Hillary Clinton-un müəllimi olaraq ətrafa quruldu.

Klintonlar və mediadakı müttəfiqləri, Clinton markasını siyasətə qayıtmağın mümkün olduğu nöqtəyə qədər bərpa etməyə çalışırlar. Nəticədə Klintonlar başqa bir namizədlik üçün əylənməsələr də, Klintonlar, çox güman ki, Demokratik Partiyanın gələcək illər ərzində çəkəcəyi əziyyət olacaqdır.

BəYəNə BiləCəYiniz MəQaləLəR :